Klubmodul henter siden
Hallen - 2 fast banetime 21/22
Tilmeldingsfrist er overskredet

Kære Vinterspiller

Du bedes venligst indbetale det skyldige beløb for at spille indendørs

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

 

Til alle vinterspillere,


Nu er vintersæsonen gået i gang, og du kan allerede nu spille, som du plejer.

Dette er samtidig opkrævning af vinterkontingent. Det sker rent teknisk i Klubmodul som et Event.

Oversigt over de faste timer er vedhæftet. De faste tider i hallen er som sidste år, og din kontingentopkrævning er fastsat herefter. Hvis du har ændringer, hører vi gerne hurtigst muligt.
Klik her : Faste banetimer

Man kan kun spille i hallen, hvis man enten er helårsmedlem i vores klub, eller er medlem i en anden tennisklub. Det går vi ud fra, at alle selv holder styr på. Er du ikke medlem af RTK, er dit vinterkontingent inkluderet i opkrævningen.
Priserne er fastsat på generalforsamlingen d. 22/4-2020:
- For alle - fast haltid indendørs 20/21 uanset antal spillere: 1.000 kr. pr. time
- For ikke-medlemmer - kontingent for fast tid i hallen hele vinteren: 500 kr. (hvis I bruger afløsere ind i mellem så sørg venligst for, at de også betaler 500 kroner).
- Poletter til lys i hallen : 30 kr.

Poletter kan købes i Eltrik, Østergade 21 i Rudkøbing

Når timer er betalt, skal vi desværre registrere det følgende manuelt. For det første indsættes jeres tider i kalenderen for hele vinteren. Det betyder samtidig, at systemet sender mail om reservationen. Og dernæst registreres betalingen i jeres profil, hvorefter I kan både slette reservation og oprette nye.

Det er vigtigt at understrege, at alle kan booke ledige timer inkl. i weekenden hele vinteren, hvor I kun betaler for udgifter til lys. Vi henstiller samtidig også til, at I fremover så tidligt som muligt sletter jeres reservation, hvis I ikke kan udnytte en tid. Så kan andre måske have glæde af timerne.

Nogle af klubbens medlemmer har påtaget sig at gøre rent. Det er frivilligt og ulønnet arbejde, så i praksis kan vi ikke gøre rent alle steder som krævet i forhold til Covid-19. Indtil videre nøjes vi derfor med at henstille til, at I så vidt muligt klæder om hjemmefra, men omklædningsrum er åbne. Vi er derimod nødt til at holde badene lukket. De må derfor slet ikke benyttes.

God vintersæson

Mvh.
Bestyrelsen

Tilmeldte
6 /20
Tilmeldingsfrist
25.02.2022
Tidspunkt
18.10.2021 kl. 08.00 - 30.04.2022 kl. 22.00
Sted
Hallen
Pris
1000,00 kr.

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle