Klubmodul henter siden
Hallen - 2 fast banetimer
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Til alle vinterspillere,

Nu er vintersæsonen gået i gang, og du kan allerede nu spille, som du plejer. Der er ikke kommet nye retningslinjer, som forhindrer brug af tennishallen. Corona-en er dog ikke en afsluttet historie, så vi har fortsat enkelte forskrifter, men mere til sidst.

Dette er samtidig opkrævning af vinterkontingent. Det sker rent teknisk i Klubmodul som et Event.

Oversigt over de faste timer er vedhæftet. De faste tider i hallen er som sidste år, og din kontingentopkrævning er fastsat herefter. Hvis du har ændringer, hører vi gerne hurtigst muligt.
Faste banetider

Man kan kun spille i hallen, hvis man enten er helårsmedlem i vores klub, eller er medlem i en anden tennisklub. Det går vi ud fra, at alle selv holder styr på. Er du ikke medlem af RTK, er dit vinterkontingent inkluderet i opkrævningen.
Priserne er fastsat på generalforsamlingen d. 22/4-2020:
- For alle - f
ast haltid indendørs 20/21 uanset antal spillere: 1.000 kr. pr. time
- For ikke-medlemmer - kontingent for fast tid i hallen hele vinteren: 500 kr. (hvis I bruger afløsere ind i mellem så sørg venligst for, at de også betaler 500 kroner).
- Poletter til lys i hallen : 30 kr.

Poletter kan IKKE længere købes i Fynske bank.
De skal i stedet købes i Eltrik, Østergade 21 i Rudkøbing

Når timer er betalt, skal vi desværre registrere det følgende manuelt. For det første indsættes jeres tider i kalenderen for hele vinteren. Det betyder samtidig, at systemet sender mail om reservationen. Og dernæst registreres betalingen i jeres profil, hvorefter I kan både slette reservation og oprette nye.

Det er vigtigt at understrege, at alle kan booke ledige timer inkl. i weekenden hele vinteren, hvor I kun betaler for udgifter til lys. Vi henstiller samtidig også til, at I fremover så tidligt som muligt sletter jeres reservation, hvis I ikke kan udnytte en tid. Så kan andre måske have glæde af timerne.

Nogle af klubbens medlemmer har påtaget sig at gøre rent. Det er frivilligt og ulønnet arbejde, så i praksis kan vi ikke gøre rent alle steder som krævet i forhold til Covid-19. Indtil videre nøjes vi derfor med at henstille til, at I så vidt muligt klæder om hjemmefra, men omklædningsrum er åbne. Vi er derimod nødt til at holde badene lukket. De må derfor slet ikke benyttes.

God vintersæson

Mvh.
Bestyrelsen

 

Tilmeldte
7 /20
Tilmeldingsfrist
10.12.2020
Tidspunkt
01.10.2020 kl. 08.00 - 30.04.2021 kl. 22.00
Sted
Hallen
Pris
1000,00 kr.

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle