Klubmodul henter siden
Hallen - 3 fast banetime 22/23
Tilmeldingsfrist er overskredet
RYKKER

Dette er opkrævningen på faste timer indendørs. Hvis du har bare lidt respekt for et større antal frivilliges indsats i klubben, så sørger du for at få betalt nu. Vi tager samtidig forbehold for at opkræve rykkergebyr på 100 kroner ved næste rykker.

Vi hjælper fortsat gerne med betalingen, hvis noget driller. Hvis du er logget på Klubmodul, når du trykker på links nedenfor, burde betalingen går igennem uden de store udfordringer.

En anonymiseret oversigt over de faste timer kan ses på rudtennis.dk og vælg "Om os". I betaler 1.200/ time fordelt på 2 eller 4 spillere. Nogle af jer spiller flere gange om ugen, men kan I ikke få regnestykket til at passe så kontakt os.

Der skal bruges poletter til at tænde lyset i tennishallen. En polet til lys i hallen koster 30 kr. og giver lys i 30 minutter. Poletter købes i Eltrik, Østergade 21 i Rudkøbing. På grund af mange nye spillere er vi lidt udfordret. Der skal være poletter til alle, men vi beder navnlig de lokale spillere om kun at købe 5 ad gangen.
Tennishallen ligger Ellehaven 3 i Rudkøbing. I skal gå ned langs højre side og finder døren midt for. Der sidder nu nøgleboks ved døren som åbnes med 6251. I kan købe øl og vand i hallen med MobilePay.
Vi mangler dog opkrævning af faste timer. Det gælder både vinter- og helårsmedlemmer. Det sker rent teknisk i Klubmodul som et Event.
Dette Event åbnes automatisk ved at i klikke på den grønne bjælke i bunden af denne mail (invitation) hvor der står "Tilmeld her"

Invitationen åbnes i klubmodulet og her skal i huske at være logget ind.
Jeres fornavn skal stå øverst til højre over login. Kan I ikke se jeres fornavn, skal I først logge på systemet.
Gå ned i bunden og kryds af i "Jeg acceptere betingelserne" og klik herefter på den grønne bjælke "Betal her" og i bliver ført videre til betalingen

Når Eventet er betalt, skal vi registrere det manuelt. Vi indsætter jeres tider i kalenderen for hele vinteren. Det betyder, at systemet sender mail om reservationen. Derefter kan i annullere en reservation eller reservere ny tid.

Vi beder indtrængende alle om at annullerer jeres faste tid, hvis I ikke skal bruge den. Så kan andre måske få gavn af timerne. Det er samtidig vigtigt at understrege, at I alle kan udnytte ledige timer inkl. i weekenden, hvor I kun betaler for udgifter til lys.

Nogle af klubbens medlemmer har påtaget sig at gøre rent. Det er frivilligt og ulønnet arbejde, så tag venligst hensyn. Vi opfordrer jer alle til at klæde om hjemmefra, da Corona fortsat er et tema. Af samme grund er badene fortsat lukket.

Hvis I bruger afløsere ind i mellem, beder vi jer sørge for, at de melder sig ind som enten helårsmedlem eller vinterspiller. Vi kan måske senere håndtere betaling på timebasis, men det vender vi tilbage til.

Mvh.

Bestyrelsen

Tilmeldte
4 /50
Tilmeldingsfrist
24.12.2022
Tidspunkt
01.10.2022 kl. 08.00 - 30.04.2023 kl. 23.00
Sted
Tennishallen
Pris
1800,00 kr.
Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram