Resultater klubmesterskaber 2019:

U12: Her måtte William Elnegaard kæmpe mere end 95 minutter for at få sit klubmesterskab i hus. Gustav Nyegaard ydede tapper modstand, hvilket cifrene 6/4, 2/6 og 6/4 i Williams favør også indikerer.

I double i samme aldersgruppe fik Gustav Nyegaard sit klubmesterskab og William Elnegaard sin anden titel, da de i en fin finale slog Asbjørn Heinrich og Kristian Egeberg med 6/3 og 6/1.

U16: I en meget velspillet doublefinale vandt Christoffer Fredlund og Jakob Viulm Schou over Nikas Reckeweg Lund og Valdemar Heinrich, der især i første sæt bed rigtig godt fra sig - 6/4 og 6/0 blev cifrene her.

I single mødtes de to doublemakkere Christoffer Fredlund og Jakob Viulm Schou og her vandt Christoffer med 7/6 og 6/4 efter endnu en lang og spændende match. Første sæts tiebreak kom først i hus til Christoffer med cifrene 11/9

I Padel Mix mødtes Line/ LektonenMartin Nielsenog Anette Jensen/Steen Rasmussen i en rigtig flot kamp, hvor Steen viste sin store padelrutine. Dette gav sig udslag i en sejr til de to søskende, Anette og Steen med cifrene 6/4 - 6/1.

U16 padel: Sejr til Christoffer Fredlund og Jakob Viulm Schou over Sebastian Middelboe Sørensen og Frederik Nielsen på 2/6 - 6/4 - 6/2.

Double tennis turneringsspillere: Jens Hansen og Torben Sindet over Christian Petersen og Henrik Jensen med 2/6 - 7/5 - 10/5 i matchtiebreak.

Motiondouble tennis: Anette Jensen og Ralf Andersen med 6/4 - 6/1 over Ruth Hansen og Jørgen Hansen.

Padel herre: Christian Petersen og Henrik Jensen over Jens Hansen og Martin Nielsen med 4/6 - 6/2 - 6/3

Herre single tennis: 6/4 og 7/6 til Jens Hansen over Christian Petersen.

Dermed tre finalekampe i løbet af søndagen til både Christian og Jens - der alligevel lukkede tennisweekenden med en rigtig flot og velspillet kamp - efter begge at have været på banen i mere end fem timer.

Godt gået drenge!

Desuden Emma Wessel over Clara Hviidsteen Rasmussen med 6/4 - 6/4 i U16 pige single.

Igen tak til spillere og tilskuere og sponsorer - Sport24 og Fynske Bank for en dejlig finaleweekend med masser af folk på anlægget - både på banerne og på tilskuerpladserne!


Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle