Kære medlem af Rudkøbing Tennisklub
 
Den legendariske manager fra Liverpool Football Club, Bill Shankly sagde engang:
“Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that.”
 
Og sådan har vi jo alle sikkert ofte haft det med vores elskede sport, det være sig fodbold eller tennis. Som det hele ser ud nu, så havde Shankly ikke ret - og det var vist også sagt med et glimt i øjet.
Den alvorlige situation med coronavirus påvirker alle dele af vores samfundsliv - og naturligvis også vores fritidsliv og vores tennisklub. Vi havde planlagt en arbejdsdag med baneklargøring søndag d. 29. marts og syntes, at vi så ville være i god tid forud for baneåbning på tennissportens dag, lørdag d. 2. maj. Denne arbejdsdag kan vi naturligvis ikke gennemføre - og vi er i skrivende stund ikke i stand til at sætte en ny dato på. Vi håber alle, at regeringens mange restriktive tiltag vil nedkæmpe sygdommen, men ingen ved endnu, hvornår vi er på den anden side af krisen.
Vi vil orientere jer, når vi får brug for jeres hjælp - og når vi kan arbejde i og med klubben på en forsvarlig måde. Senest er tennishallen lukket - og alle skal selvfølgelig følge myndighedernes anvisninger og påbud.
Mens det hele ligger stille, så har vi samtidig en bøn til jer. Indtil for få år siden kunne vi nogenlunde fremskrive, hvornår vore sidste medlemmer faldt fra. Nu har vi fået padelbane og dermed heldigvis mange nye og yngre medlemmer, lige som vi har fået flere og meget aktive juniorspillere. Derfor beder vi om hjælp fra alle, så bestyrelsen også har kræfter til at udvikle vores klub - fx i forhold til fortsat at skaffe flere medlemmer og sponsorer, forbedre faciliteter i klubhus - og sikkert mange andre områder.
Hvis du kan hjælpe os - eller har gode ideer ang. ovenstående, så kontakt bestyrelsen. Vi vil meget gerne drive klubben på allerbedste måde, og det kræver, at vi løfter i flok.
 
18. marts 2020, Bestyrelsen
PS: Generalforsamling er planlagt til onsdag d. 22. april kl. 19.00. Invitation udsendes - og forhåbentlig kan vi gennemføre på sædvanlig facon. Ellers følger nærmere besked.
Hvis du vil hjælpe med klargøring med få personer på banerne ad gangen, så kontakt Martin via tilmelding på Facebook eller mobil 51245178.
 

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle