Efter endnu en arbejdsdag på banerne, så er bane 1 og 2 nu helt spilleklare. Tak til alle der har givet en hånd med - især klubbens juniorspillere er mødt talstærkt op. Godt gået, drenge og piger!
 
 
 
Bane 4 og 5 er også anlagt, men mangler endnu lidt vanding, fejning og tromling inden vi kan sætte net op og frigive til spil.
Det er ekstremt vigtigt, hvis vi skal have gode baner hele året rundt, at man vander grundigt både før og efter spil. Og vi snakker altså om mere end et minuts vanding - giv banen en ordentlig skylle, så gruset kan sætte sig og banen blive fast og god at spille på. Sørg også for at feje godt - det hjælper med at holde ukrudtet nede - og brug også gerne lige et par minutter hver gang I er i klubben på at fjerne ukrudt på og omkring banerne.
Padelbanen kan også benyttes - men følg gældende vejledninger og retningslinjer ift corona. Vi har igennem hele vinteren udlånt padelbats, men af hensyn til smittefare, så går den ikke i øjeblikket, så der er ikke andet for end at investere i eget bat.
Normalt er første lørdag i maj Tennissportens Dag, men ikke i år. Diverse arrangementer og stævner er indtil videre aflyst/udsat og klubhus og omklædningsrum indtil videre lukkede. Vi satser dog på, at vi - med passende respekt for gældende regler - kan starte ungdomstræningen torsdag d. 7. maj. Det bliver i første omgang træning i små grupper, og vi giver besked til vore ungdomsmedlemmer om, hvornår de hver især skal træne og på hvilken bane. Tidligere har man kunnet låne ketcher i klubben, hvis man ikke havde en selv. Det kan vi naturligvis ikke pt, men for de af vore ungdomsmedlemmer, der ikke har en ketcher, så tilbyder vi, at de kan låne en klubketcher med hjem, indtil man får indkøbt selv.
Altså banerne er åbne - kom ned og spil med familien og kammeraterne, så vi kan få en god, omend forsigtig start på sæsonen.
 

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle