Hjælp os - og dig selv!Vi vil så gerne udvikle vores klub; over de sidste år har vi fået gang i padeltennis, fået etableret klubmodul som indeholder hjemmeside, banebooking, kontingentbetaling mm, vi har fået ungdomshold tilmeldt Fyns Tennis Unions turneringer - og har samtidig forsøgt at holde fast i de fine gamle traditioner, som igennem mange år har været en del af Rudkøbing Tennisklub - fx klubaftner, MR/Gine-turneringen (er i år udsat til 13. september pga coronakrisen), klubmesterskaber, klubformiddage mm.

Nogle af tingene er kommet fint i gang, andre har vist sig svære at holde fast i, men vi behøver hjælp til at få de mange forskellige dele af klubben til at fungere. Det har tidligere været en lille trofast flok, som har trukket et kæmpelæs, men vi skal ubetinget have flere folk til at give en hånd med, hvis vi skal drive klubben fremad.

Her følger derfor en liste, hvor man kan melde sig - og blive en del af et arbejdshold. Hvis mange bidrager, bliver arbejdsopgaverne få og overskuelige - og det er der vi skal hen. Enkelte ivrige folk har allerede meldt sig - men der er plads til endnu flere!

Hvis man er hurtig på aftrækkeren er man sikker på at få lov til at hjælpe til - og man må gerne være med flere steder! Skriv jer på opslaget i klubben eller kontakt ...


Bestyrelsen


Indkøbe øl/vand - til klubhus - tennishal


Rengøring - klubhus og/eller klublokale i hal - ca. en gang om ugen

Susanne H og Dorte A

Slå græs


Brænde ukrudt

John S

Sponsor-udvalg


Hjælp til diverse arrangementer (passe grillen, hjælpe med mad til ungdomskampe etc)


Stå for klubfomiddag - klubaften


Ansvarlig for padelbane


Ansvarlig for grusbanerne - kan deles op bane for bane


Ansvarlig for banen i hallen


Diverse praktiske opgaver ifb med vedligehold af klubhus og anlægFølg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle