Mr/Gine 2022

Kristi Himmelfartsdag - torsdag d. 26. maj - kl. 9.30

Med første udgave af Mr/Gine turneringen afviklet Kristi Himmelfart i 1974, så har denne begivenhed været en fast tradition i Rudkøbing Tennisklub. Nu forsøger vi os med 48. udgave af den turnering, som aldrig er blevet vundet af hverken Roger Federer, Bjørn Borg, Steffi Graf eller Serena Williams, men flere gange af lokale koryfæer som Aksel Rasmussen, Kasper Tholstrup, Erik Thomsen, Valle Hansen, Merete Callesen, Jesper Kromann, John Steenhoff og Anette Jensen, som det faktisk er lykkedes at vinde i 1979 og 2011 og i 2019 og 2021 - hvor ser man ellers samme turneringsvinder med et 42 års interval?

I 2019 lagde vi også padel ind som en del af turneringen, som foregår som double, men hvor man melder sig til enkeltvis. Turneringsudvalget sammensætter ved tilmeldingsfristens udløb doubleparrene, således at vi opnår så stor jævnbyrdighed som muligt. Om turneringen i øvrigt:

Kampene spilles på tid og tællesystemet er som i almindelig tennis - dog spilles med no-ad ved 40-40.Modtager bestemmer, hvem der modtager serven.

Vi mødes kl.9.30 og sluttidspunkt afhænger naturligvis af deltagerantallet

Sidste frist for tilmelding: tirsdag d. 24. maj kl. 18.00 på opslag i klubben

Pris for deltagelse: Gratis.

Deltagere? Alle seniormedlemmer - og ungdomsspillere over 12 år.

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle