Indendørs tennis for ungdomsafdelingen - marts 2022:
Vi havde i november/december 2021 fire meget velbesøgte ungdomstræningspas i vores tennishal i Ellehaven. Med en coronaepedemi på tilbagetog, så håber vi, at vi igen kan komme i gang med træningen i hallen i marts måned - før vi så for alvor kan komme på grus igen i slutningen af april.
Det betyder, at vi tilbyder træning i tennishallen i Ellehaven på de fire lørdage i marts; 5., 12., 19. og 26.
Vi vil igen forsøge at arbejde med små hold, så vi kan sikre en god kvalitet i træningen. Alle ungdomsmedlemmer bliver kontaktet via mail (skulle en enkelt spiller ikke modtage mail, så kontakt os), og man skal tilmelde sig senest onsdag d. 23. februar. Herefter sætter vi træningsholdene sammen - og det kommer til at ligne det, vi praktiserede i efteråret 2021.
Da brug af hallen stadig ikke er gratis, så kommer træningen til at koste 100 kroner for de tre eller fire træningsgange. Træningen kommer til at ligge mellem kl. 10.00 og 14.00 - og altså på de fire nævnte lørdage. Hvis tilslutningen bliver vældig stor, så kan vi blive nødt til at sætte begrænsning på, således, at der måske kun bliver tre træningspas pr. spiller. Det kan vi give helt præcist besked om, når vi har alle tilmeldinger inde. Her får I også besked på hvilket tidspunkt træningen kommer til at ligge på; 10-11, 11-12, 12-13 eller 13-14.
Her og nu altså:
1. Tilbagemelding via mail til Henrik - senest 23. februar
2. Træningstider og -hold udsendes
3. Betaling via mobilepay til Christian
4. Træningen starter på de fire omtalte lørdage
Med håb om stor opbakning
på vegne af Rudkøbing Tennisklub
Christian og Henrik
Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram