Nyhedsbrev - juni 2024


Vi har i bestyrelsen i Rudkøbing Tennisklub af flere gange drøftet, hvordan vi bedst orienterer medlemmer om diverse relevante sager, som rører sig i klubben. Vi laver hele tiden diverse opslag på hjemmesiden og på facebook, men har nu besluttet at vi fremover, vil lave egentlige nyhedsbreve som en overordnet orientering om, hvad der sker i løbet af sæsonen - nedenstående er altså første forsøg derpå:


 • Padelbane 2: Vi har indgået kontrakt med A-sport om levering af banen. Langeland Kommune har godkendt placering og opførelse - og vi venter nu på information om det videre forløb. Vi håber på at banen står klar i august 2024. Vi har desværre måtte opgive placeringen foran klubhuset - udgravning og bortskafning af jord var af en sådan karakter rent prismæssigt, at denne placering ikke længere var realistisk. Banen kommer derfor til at ligge ved slagmuren bag bane 4 og 5 - og vi håber, at kunne lave et hyggeligt område omkring denne bane, som også vil gøre bane 4 og 5 mere attraktive for tennisspillerne. Banen er primært finansieret via fondsmidler (stor tak til Fynske Bank Fonden, Nordea-fonden, Fonden Langelands Elforsyning, DIF og DGI’s foreningspulje, Halbergs Familiefond - og LAG-puljen). Vi har i alt hentet 505.000 kr. her - og det har bragt os så tæt på at være i mål rent økonomisk, at vi kan klare resten via klubkassen.


 • Klubmodul og kontingent: Vores udfordringer er beskrevet andetsteds, men tjek om I stadig er registrerede som medlemmer ved at forsøge at booke en bane. Kan det ikke lade sig gøre - så er I måske forsvundet ved overgangen til ny sæson - og følg så instruktionerne i opslaget om klubmodul og kontingent. Vi vil så gerne have alle med igen!


 • Gæstespillere: Vi har rigtig mange gæstespillere både på tennis- og padelbanen - og det giver hvert år en rigtig god ekstra indkomst til klubben. Desuden synes vi, at vores anlæg fortjener at blive set af andre end vores medlemmer. Det hele foregår oftest ret problemløst med booking via hjemmesiden, men vi har også en del spillere, som kommer som gæster sammen med klubbens medlemmer. Gæstespil her koster 50 kr. - og vi arbejder på at få sat en QR-kode op ved indgangen til banerne, så det er let at komme til at betale som gæst. 


 • Tennissæson 2024: Blev indledt med mere end 175 timers hårdt arbejde på de fire grusbaner. Tak til alle fremmødte på diverse arbejdsdage - det har været en fantastisk indsats, som gør, at vi nu har fire virkelig gode baner. Desværre har vandingsanlægget på bane 1 og 2 drillet os, men vi har gode folk på sagen, og forventer, at en løsning er lige på trapperne. Heldigvis har det lunefulde junivejr 

hjulpet os godt på vej med megen nedbør!

Vi startede grussæsonen med brask og bram, idet Alexander og Kristian hjemførte et Fynsmesterskab i U12-rækken - tillykke til drengene - og i det hele taget “godt gået” til vore fem repræsentanter ved Ungdoms-FM, som alle klarede sig rigtig flot. Nu gælder det så holdturneringen, hvor vi har tre ungdomshold med og et Herre Fynsserie. Fynsserieholdet består udelukkende af hjemmedyrkede spillere. Første hjemmekamp bliver desværre først på den anden side sommerferien - nærmere informationer på facebook.

Vore ungdomsafdeling deltager med tre hold: U12A, U14B (rent pigehold) og U14A - og alle ungdomskampe spilles fredag kl. 17.00. Desværre er turneringen kommet sent i gang, så eneste kampdag før sommerferien bliver fredag 28. juni, hvor de to A-hold spiller hjemme mod Vester Skerninge. Kig gerne ned på anlægget for at støtte vores turneringshold.


 • Mere fra ungdomsafdelingen: I weekenden 12.-14. juli afholder vi en tenniscamp for ungdomsspillere. Vi har pt 14 tilmeldte og det vil give en masse aktivitet på anlægget - først og fremmest med en ordentlig hatfuld tennis, men der vil også blive tid til padel og diverse lege og konkurrencer. Vi får stor forældrehjælp til madlavning og teltopslagning - og tak for det! Vi håber desuden, at vi i denne weekend vil kunne invitere klubbens øvrige medlemmer ned til en dyst mod vore ungdomsspillere - så giv lyd fra jer, hvis I kunne have lyst til at være “sparringspartnere” for ungdommen - ellers “headhunter” vi folk til jobbet!


 • Klubmesterskaber i tennis og padel

  • Deadline for tilmelding: Ultimo juli

  • Afvikling voksne august

  • Junior finaledag søndag d. 8. september.

  • Finale plus fællesspisning/klubfest lørdag d. 14. september

 • Affaldssortering: Vi lever i en tid med større fokus på sortering af affald - og vi skal som klub naturligvis følge med her. Det betyder, at skraldespandene omkring banerne forsvinder og bliver erstattet med spande med sorteringsmærkater ved klubhuset - hjælp os med at få dette til at fungere.


 • Vi har mange gode folk, som hjælper med baneklargøring, med at passe hallen, med at indkøbe øl/vand til klubhus og med mange andre ting, men vi mangler pt. folk til at tage sig af 

  • Græsslåning på anlægget (Her mangler Frederik en til at hjælpe sig)

  • Indkøb af øl og vand i tennishallen

  • Rengøring af klubhus

  • Hjælp til at være opsøgende ift. sponsorer

Alle opgaver kan varetages af flere - og hvis mange bidrager, bliver opgaverne yderst overskuelige.

Kunne du/I have lyst til at give en hånd med, så tøv ikke med at kontakte os - jo flere vi er om opgaverne, jo lettere går hverdagen i klubben.


Bestyrelsen - juni 2024

Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram