Sidste træningsdag for ungdomsspillere - i hallen lørdag d. 6. april
Så har vi afsluttet indendørs sæsonen for ungdomsspillerne, og det gjorde vi i år med deltagelse i træningen af foreningsudviklingskonsulent fra Dansk Tennisforbund og DGI Henrik Sørensen. Henrik var på banen sammen med ungdomsspillerne fra 10.00-13.00 - og så rundede vi dagen af med et forældremøde, hvor vi fik drøftet, hvad for en størrelse en tennisklub er eller kan være - og hvordan man som forældre kan bakke op. Hvorfor kommer børnene til tennis? Hvad er det som trækker? Er det konkurrencemomentet, sundhedsaspektet, glæden ved spillet eller er det fællesskabet og den sociale dimension, som gør at børn dyrker idræt?

Via Henriks fine oplæg, så reflekterede både børn og voksne over, hvad det er, som gør en god idrætsforening - og hvilke kvaliteter, vi som forening kan give børnene med videre i livet - i godt samarbejde med forældrene. 

Det er  naturligvis ikke nogen entydig størrelse, at vi som forening kun satser på fællesskabet, for vi vil jo også gerne lære børnene om glæden ved at beherske spillet og gøre dem gode til at konkurrere, men i en idrætsforening af vores størrelse, så er det fælleskab, som vi formår at skabe nok den vigtigste faktor, specielt i en individuel sportsgren som tennis.

Stor tak til Henrik Sørensen for inspirerende træning og oplæg - og lige så stor tak til fremmødte forældre for flot opbakning og engagement.

Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram