Spisning i klubben finaleweekend 

lørdag d. 17. september 2022

 

 

https://lh5.googleusercontent.com/XCZJy6Plm7VPQ1B0y8OVLr0wF4G-D0OZznZPuxoe5dlPnmAo6b-z6CUq6Pg-Oz-pHCuqU08utx5S-_SvGxZSrU7trm9_gO0iO8Z8aIvxhirJqR6wW0re4EDR7yYciFo3pVlPWAde=s0

 

Så er der finalemad!

 

Der bliver kæmpet hårdt både på grus og på kunstgræs om finalepladserne i årets klubmesterskaber i padel og tennis og endnu er mange finalehåb lysegrønne.

Det står dog allerede klart, at man for beskedne 140 kr. pr person kan være med til en større kulinarisk oplevelse ifb med finalerne. Henry er tovholder for projektet, som indebærer oksefilet med ovnbagte kartofler samt salat fra Charlottes Køkken plus en gang grillpølser. Når den sidste bold er slået lørdag ved 17.30-tiden, så vil maden være klar - og her kan alle være med - eller rettere; vær hurtig med tilmelding, da der bliver rift om pladserne.

Alle er velkomne: Finaledeltagere, spillere med bristede finaledrømme, ungdomsspillere med familie, nyt og gamle medlemmer, kort sagt alle med interesse i Rudkøbing Tennisklub. Spred budskabet, så vi kan få en sjov aften i vores gamle tennisklub.

Drikkelse købes i klubben. 

Tilmelding og betaling på sms på 60 12 92 58. Husk at angive antal personer og navne - Sidste frist for tilmelding er tirsdag d. 13. september.

Programmet for finaleweekenden lægges på facebook og klubmodul, så snart vi er ved at have klarhed over, hvem der har kvalificeret sig til diverse finaler.

 

Med håb om stor opbakning

på vegne af turneringsudvalget

Christian, Henry og Henrik

 

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle