Ungdomsafslutning

torsdag d. 22. september 2022 kl. 15.00

 

Så nærmer tiden sig, hvor tennistræningen slutter udendørs. Vi har sidste officielle træning torsdag d. 22. september, hvor alle møder kl. 15.00 til spil på diverse baner. Mellem 16.00 og 17.00 er der pølser og sodavand på terrassen. 

Vi håber at se alle ungdomsspillerne denne dag - og gerne med forældre, der både er velkomne til at svinge en ketcher eller et bat samt få en pølse med!

Vi vil meget gerne have hjælp til grillen - så giv lige en melding til Henrik på sms 21 75 92 58, hvis I kan være behjælpelige her. Det vil være fra ca. kl. 15.00.

Husk også at der er klubmesterskaber i weekenden 17.-18. september. Programmet er i støbeskeen, idet ikke alle finalister endnu er kåret, men selv om man skulle være en del af det slagne felt, så vil vi gerne se rigtig mange i klubben denne weekend, hvor vi kårer årets klubmestre i både tennis og padel i et væld af rækker. 

Der vil være kage i løbet af lørdagen og søndagen og så er der fællesspisning lørdag fra kl. 17.30. Tilmelding her til Henry sms på 60 12 92 58.

At træningen slutter betyder ikke, at det er slut for tennis i år:

  • Banerne er stadig åbne for spil - afhængigt af vejret frem til oktober - måske længere.
  • Padelbanen er åben hele året - booking på www.rudtennis.dk
  • Tennishallen i Ellehaven er ligeledes klar til spil - også her booking på www.rudtennis.dk
  • I november tilbydes indendørstræning på lørdage - invitation udsendes i oktober

 

Christian og Henrik

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle