Billedresultat for rudkøbing tennisklub


U12 - U14 og U16

Vi havde i november 2023 fire gode træningspas i vores hal i Ellehaven - og lovede dengang, at der også ville blive træning i marts 2024. Vi plejer at træne lørdag, og her i foråret tager vi de første fire  martslørdage; d. 2., - 9., - 16., og 23. marts - og dropper så d. 30., som er påskelørdag. Til gengæld ligger så også et træningspas lørdag d. 6. april, hvor vi får besøg af DGI’s tenniskonsulent Henrik Sørensen. Henrik vil hjælpe med træningen og fra kl. 13.00 tage en snak med os og forældrene omkring livet i en tennisklub - og om hvordan man som forældre kan bidrage positivt her. Vi kan i løbet af marts også få snakket om, hvem der har lyst til at deltage på turneringshold i kommende sæson, og samle op på det ved mødet 6. april. Vi får ligeledes besøg af Michael Grube fra FTU, som vil overrække diplomer til vores Fynsmestre i U12. Dette bliver sandsynligvis 23. april, men mere herom, når vi har tilmeldinger inde.

Vi vil igen forsøge at arbejde med små hold, så vi kan sikre en god kvalitet i træningen. Deadline for tilmelding er mandag d. 19. februar. Herefter sætter vi træningsholdene sammen - og forsøger naturligvis at få det hele til at passe med de sociale hensyn, som vi altid skal tage i en idrætsforening af vores størrelse. Da brug af hallen ikke er gratis, så kommer træningen til at koste 125 kr. for de fem træningspas. Træningen kommer til at ligge mellem kl. 10.00 og 13.00 - og altså på de fem nævnte lørdage. Når vi  har jeres tilmeldinger inde, så giver vi helt præcist besked om,  hvilket tidspunkt træningen kommer til at ligge på; 10-11, 11-12 eller 12-13. Træningen vil blive forestået af Christian, Christoffer, Jakob, Torben eller Henrik.


Her og nu skal I altså:

  1. Sende en tilbagemelding via mail/sms til Henrik. (henriktennis@gmail.com - 21 75 92 58 - senest mandag d. 19. februar - med navn på hvem der ønsker at deltage.

  2. Vi sender så træningstider og -hold ud i weekenden 24.-25. februar

  3. I betaler herefter 125 kr. via mobilepay til Christian på 30 31 50 99, idet det er Christian, som står for regnskab ift. lyspenge i hallen.

  4. - Og så starter vi træningen på de fem omtalte lørdage.

Med håb om stor opbakning

på vegne af Rudkøbing Tennisklub

Christian og Henrik


Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram